دسته
لينك دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 22470
تعداد نوشته ها : 20
تعداد نظرات : 0
Rss
طراح قالب
GraphistThem261

امام جعفر صادقعليه السلام فرمودند: طلبتُ الجنة، فوجدتها فى السخاء :بهشت را جستجو نمودم، پس آن را در بخشندگى و جوانمردى يافتم.


*- و طلبتُ العافية، فوجدتها فى العزلة: و تندرستى و رستگارى(عافيت) را جستجو نمودم، پس آن را در گوشه‏‌گيرى (مثبت و سازنده) يافتم.

*- و طلبت ثقل الميزان، فوجدته فى شهادة «ان لا اله الا الله و محمد رسول الله»:
و سنگينى ترازوى اعمال را جستجو نمودم، پس آن را در گواهى به يگانگى خدا تعالى و رسالت حضرت محمد (ص) يافتم.

*- و طلبت السرعة فى الدخول الى الجنة، فوجدتها فى العمل لله تعالى: سرعت در ورد به بهشت را جستجو نمودم، پس آن را در كار خالصانه براى خداى تعالى يافتم.

*- و طلبتُ حب الموت، فوجدته فى تقديم المال لوجه الله:و دوست داشتن مرگ را جستجو نمودم، پس آن را در پيش فرستادن ثروت (انفاق) براى خشنودى خدا يافتم.

*- و طلبت حلاوة العبادة، فوجدتها فى ترك المعصية: و شيرينى عبادت را جستجو نمودم، پس آن را در ترك گناه يافتم.

*- و طلبت رقة القلب، فوجدتها فى الجوع و العطش: و رقت (نرمى) قلب را جستجو نمودم، پس آن را در گرسنگى و تشنگى (روزه) يافتم.

*- و طلبت نور القلب، فوجدته فى التفكر و البكاء: و روشنى قلب را جستجو نمودم، پس آن را در انديشيدن و گريستن يافتم.

*- و طلبت الجواز على الصراط، فوجدته فى الصدقة: و (آسانى) عبور بر صراط را جستجو نمودم، پس آن را در صدقه يافتم.

*- و طلبت نور الوجه، فوجدته فى صلاة الليل: و روشنى رخسار را جستجو نمودم، پس آن را در نماز شب يافتم.

*- و طلبت فضل الجهاد، فوجدته فى الكسب للعيال: و فضيلت جهاد را جستجو نمودم، پس آن را در به دست آوردن هزينه زندگى زن و فرزند يافتم.

*- و طلبت حدب الله عزوجل، فوجدته فى بغض اهل المعاصى: و دوستى خداى تعالى را جستجو كردم، پس آن را در دشمنى با گنهكاران يافتم.

*- و طلبت الرئاسة، فوجدتها فى النصيحة لعبادالله:و سرورى و بزرگى را جستجو نمودم، پس آن را در خيرخواهى براى بندگان خدا يافتم.

*- و طلبت فراغ القلب، فوجدته فى قلة المال: و آسايش قلب را جستجو نمودم، پس آن را در كمى ثروت يافتم.

*- و طلبت عزائم الامور، فوجدتها فى الصبر :و كارهاى پر ارزش را جستجو نمودم، پس آن را در شكيبايى يافتم.

*- و طلبت الشرف، فوجدته فى العلم: و بلندى قدر و حسب را جستجو نمودم، پس آن را در دانش يافتم.

*- و طلبت العبادة فوجدتها فى الورع: و عبادت در جستجو نمودم، پس آن را در پرهيزكار يافتم .

*- و طلبت الراحة، فوجوتها فى الزهد:و آسايش را جستجو نمودم، پس آن را در پارسايى يافتم.

*- و طلبت الرفعة، فوجدتها فى التواضع:برترى و بزرگوارى را جستجو نمودم، پس آن را در فروتنى يافتم.

*- و طلبت العز، فوجدته فى الصدق: و عزت (ارجمندى) را جستجو نمودم، پس آن را در راستى و درستى يافتم.

*- و طلبت الذلة، فوجدتها فى الصوم: و نرمى و فروتنى را جستجو نمودم، پس آن را در روزه يافتم.

*- و طلبت الغنى، فوجدته فى القناعة: و توانگرى را جستجو نمودم، پس آن را در قناعت يافتم.

*- و طلبت الانس، فوجدته فى قرائة القرآن: و آرامش و همدمى را جستجو نمودم، پس آن را در خواندن قرآن يافتم.

*- و طلبت صحبة الناس، فوجدتها فى حسن الخلق: و همراهى و گفتگوى با مردم را جستجو نمودم، پس آن را در خوشخويى يافتم.

*- و طلبت رضى الله، فوجدته فى برالوالدين: و خوشنودى خدا تعالى را جستجو نمودم، پس آن را در نيكى به پدر و مادر يافتم.
«مستدرك الوسائل، جلد 12، صفحه 173 - 174،ح 13810»

همه در زندگي به نوعي به دنبال موفقيّت هستيم ، شايد به همين خاطر است كه كتاب‌هايي در حوزه "روان ‌شناختي موفقيّت" و با عناوين عجيب و غريبي مانند؛

1. "موفقيّت در 2 ثانيه"،

2. "به آساني پولدار شويم"،

3. "چگونه شب بخوابيم و صبح با جيبي پر از پول به زندگي لبخند بزنيم" و ...

و حتي زندگي نامه افراد سرشناس و موفّق پشت ويترين كتابفروشي‌ها بيشتر از ديگر كتاب‌ها به چشم مي‌خورد و البته خريداري مي‌شود. با اين حال، نگاهي ساده به اين كتاب‌ها به نوعي اصول مشترك و مشخصّي را نشان مي‌دهد و به قولي، مضمون كلي آن ها شبيه به هم و متفاوت در استفاده كلمات براي بيان مطلب است. البته تعريف متفاوتي از موفقيّت،خوش بختي و كاميابي وجود دارد. در واقع همه اين مفاهيم به نوعي نسبي محسوب مي‌شوند؛ امّا به نظر مي‌رسد همه ما فردي را كه در سال 2008 ميلادي، سومين مرد ثروتمند جهان بوده ، موسسه خيريه‌اي را با سرمايه بيش از 28 ميليارد دلار ايجاد كرده تا فعاليّت‌هاي بشر دوستانه را در زمينه‌هاي بهداشت جهاني و آموزش حمايت كند و خانه‌اش يكي از مدرن‌ترين و گران‌ترين خانه‌هاي جهان بوده كه منظره‌اي رو به درياچه واشنگتن دارد و طبق برآوردها، مجموعه خانه و زمينش معادل 125 ميليون دلار ارزش دارد ، به طور مسلم موفّق مي‌دانيم. اين فرد يعني؛ "بيل گيتس"، موسس شركت "مايكروسافت"، نصايح جالب و ساده‌اي دارد. او 7 اصل مهمّ زندگي را كه جوانان در هيچ مدرسه‌اي فرا نمي‌گيرند، به اين شرح بيان مي‌كند:

دسته ها : خواندنيها

بدون شك مجازاتهاى الهى چه در اين جهان وچه در قيامت جنبه انـتقامى ندارد, بلكه همه آنها در حقيقت ضامن اجرا براى اطاعت از قوانين و در نتيجه پيشرفت و تـكـامـل انـسانهاست , بنابراين هر چيز كه اين ضامن اجرا را تضعيف كند بايد از آن احتراز جست تا جرات و جسارت بر گناه درمردم پيدا نشود.

از سـوى ديگر نبايد راه بازگشت و اصلاح را بكلى بر روى گناهكاران بست بلكه بايد به آنها امكان داد كه خود را اصلاح كنند و به سوى خدا و پاكى تقوا بازگردند.

« شـفـاعت » در معنى صحيحش براى حفظ همين تعادل است , و وسيله اى است براى بازگشت گناهكاران و آلودگان , و در معنى غلط و نادرستش موجب تشويق و جرات بر گناه است .

كـسـانـى كه جنبه هاى مختلف شفاعت و مفاهيم صحيح آن را از هم تفكيك نكرده اند گاه بكلى مـنـكـر مـسـاله شفاعت شده , آن را با توصيه و پارتى بازى در برابرسلاطين و حاكمان ظالم برابر مى دانند!.

و گاه مانند وهابيان آيه فوق را كه مى گويد: « ولا يقبل منها شفاعة » در قيامت از كسى شفاعت پذيرفته نمى شود بدون توجه به آيات ديگر دستاويز قرار داده وبكلى شفاعت را انكار كرده اند.

پديده بى نظيرى كه در قرآن وجود دارد، در هيچ كتاب نوشته دست بشر يافت نميشود.

هر يك از عناصر قرآن داراى تركيبى است رياضى: سوره ها، آيات، لغات، تعداد حروف، تعداد كلمات هم خانواده، تعداد و انواع اسم هاى الهى، طرز نوشتن بعضى لغات، عدم وجود يا تغيير عمدى بعضى حروف در بعضى لغات و بسيارى از عوامل ديگر قرآن بغير از محتوياتش، همگى داراى تركيبى خاص هستند.

سيستم رياضى قرآن دو جنبه مهم دارد: (۱ ) انشاء رياضى، و(۲ ) ساختمان رياضى قرآن كه شامل شماره سوره ها و آيات است. بخاطر اين كد رياضى جامع، كوچگترين تغيير در متن يا ساختمان تركيبى قرآن، بلافاصله آشكار ميشود.



خوانندگان اين كتاب به آسانى ميتوانند معجزه رياضى قرآن را بررسى كنند. كلمه خدا (الله) در سراسر قرآن با حروف بزرگ و پر رنگ نوشته شده است. در گوشه سمت چپ پايين هر صفحه، مجموع تعداد دفعاتى كه كلمه ‘’خدا’’ از ابتداى قرآن تا آن صفحه تكرار شده است، نوشته شده. شماره نوشته شده در گوشه سمت راست پايين صفحه، مجموع شماره آياتى است كه كلمه ‘’خدا’’ در آنها تكرار شده است. آخرين صفحه كتاب، يعنى صفحه ۶۰۴، جمع كل تعدد تكرار كلمه ‘’خدا’’ را در قرآن نشان ميدهد كه ۲۶۹۸ مرتبه است، يا ۱۴۲۱۹. مجموع شماره آياتى كه دارى كلمه ‘’خدا’’ است، ميشود ۱۱۸۱۲۳، اين عدد هم بر ۱۹ قابل قسمت است: (۱۱۸۱۲۳=۱۹۶۲۱۷ ).

عدد نوزده مخرج مشترك سراسر سيستم رياضى قرآن است.

X